Street HipHop

Tijdens corona dansten wij buiten

Wil je stoer leren dansen? Samen met je leeftijdgenoten leer je breaks, moves en combo’s op de laatste nieuwe hits. Hiphop, Popping en Waacking zijn de stijlen die aan bod komen in onze lessen. Daarnaast studeer je toffe choreografieën in met aandacht voor detail en afwerking en uitstraling.

 

Dit kun je verwachten van de lessen
Een goede danser beschikt over een grote variatie in dynamiek. Snelheid en vertraging, strakke en vloeiende bewegingen, met kracht en energie bewegen, spanning opbouwen en weer loslaten, in en uit balans, lichaamsdelen geïsoleerd bewegen, al deze aspecten vergen oefening en controle van je lichaam en worden uitvoerig behandeld in de lessen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan een goede lichaamshouding, het ontwikkelen van zelfvertrouwen en leren jezelf te presenteren voor publiek.

Balletstudio Sylvia biedt alle streetdance leerlingen de mogelijkheid mee te doen aan de streetdance examens van de IDTA. Op deze manier kun je vorderingen maken door je techniek, muzikaliteit en presentatie te verbeteren en te laten beoordelen door een examinator.