Voorstellingen

Balletstudio Sylvia biedt haar leerlingen kans om het geleerde in praktijk te brengen. Optreden in een theater voor een publiek is een geweldige, onvergetelijke en spannende ervaring!

Voorstelling De Notenkraker & The Wiz 2022

Voorstelling Het Zwanenmeer 2021

Trailer Het Zwanenmeer buiten opgevoerd vanwege covid-19

Onze productie van het Zwanenmeer hebben wij gefilmd in mei 2021. Vanwege covid konden wij deze prachtige show niet in het theater opvoeren. 

DON QUICHOT 2018

CINDERELLA 2016

ALICE IN WONDERLAND 2014

Grote dansvoorstellingen
Eens in de twee jaar maakt Balletstudio Sylvia een grote dansvoorstelling in een theater. U kunt genieten van een avondvullend verhaal met vertederende stukjes van de allerkleinsten en de mooie prestaties van de oudere leerlingen. Elke voorstelling bevat klassiek en modern ballet, alsook streetdance; Een afwisselend programma met zeer uiteenlopende stijlen dans en muziek.

Alle voorstellingen worden door Sylvia Refos geproduceerd. Zij maakt de choreografiëen, kiest de muziek uit, verzorgt de kostuums en decors. Kostuums en decors maakt Sylvia samen met haar man Giovanni, en sinds 2004 in samenwerking met hun vrienden Bernice Zwijnenburg en Remco Vos van Gelderse balletscholen.

COPPELIA 2012

Het nivo van de voorstellingen groeit omdat zowel Sylvia als de leerlingen steeds meer ervaring krijgen. “De eerste voorstelling die ik voor mijn eigen balletschool maakte was voor mij en de leerlingen toendertijd een topprestatie. Dit vond plaats in het eerste cursusjaar in Soest. De kinderen hadden een jaar les gehad van mij. Ik had ongeveer 50 leerlingen en het nivo was niet hoger dan Grade 3. Als ik dat vergelijk met nu zie ik wat een enorme groei de balletschool heeft doorgemaakt. Afgelopen voorstelling deden er zo’n 180 leerlingen mee met als hoogste nivo advanced 2! Elk aspect, elk detail van deze laatste voorstelling was professioneler dan voorheen en dat is iets waar de leerlingen en ikzelf trots op zijn!