Inschrijven

Inschrijven
De inschrijving geldt voor een heel cursusjaar, lopend van september tot en met juni. 

Onze lessen beginnen op  5 september 2022.  Starten in het lopende cursusjaar is mogelijk na overleg met de docente.

Gratis proefles
Een ieder die belangstelling heeft in onze lessen kan via email een afspraak maken om een gratis proefles te volgen. De docente kan dan aangeven in welke groep de leerling het beste past en of er nog plek is in deze les.

PEUTERBALLET  en LITTLE BALLETDANCER 

Voor de allerkleinsten van Peuterballet zaterdag 9 uur ( 2,5 & 3 jaar) en Little Balletdancer woensdag 15.45 uur ( 3-5 jaar ) werken we met 3 blokken. Het eerste blok is van september tot de kerstvakantie. Blok 2 is van januari tot en met maart. Blok 3 is van april tot en met juni.

PeuterballetBLOK2-2023

Inschrijfformulier
Indien de leerling na het volgen van een proefles of de proefmaand op les wilt komen dient er ingeschreven te worden. Voor inschrijving maakt u gebruik van het inschrijfformulier. Dit kunt u downloaden, invullen en opsturen of inleveren tijdens de les. Ook kunt u een formulier van de docent ontvangen. De inschrijfvoorwaarden staan op het formulier vermeld.

Inschrijfformulier2022-2023

Voorwaarden Balletstudio Sylvia

Proefmaand voor de allerkleinsten
Pré-Primary ( 4 & 5 jaar) en Primary ( 6 & 7 jaar )en Ballet vrijdag 16.15 uur ( 6- 8 jaar) mogen een proefmaand volgen voordat zij ingeschreven worden voor een heel cursusjaar.  De leerling neemt 4 achtereenvolgende weken les. Daarna kan het kind ingeschreven worden voor het resterende cursusjaar of zonder verdere verplichting stoppen met de lessen. Inschrijven voor de proefmaand doet u door middel van het Proefmaand formulier.

PROEFMAAND 2022-2023