Cursussen RAD/IDTA

Workshops & dansdagen
Wanneer er workshops of dansdagen worden georganiseerd waar leerlingen aan deel kunnen nemen, wordt dit aan onze leerlingen gemeld. Dit kunnen bijvoorbeeld klassieke lessen zijn voor de vocational grades of caractèrelessen voor alle leeftijden. Of workshops in diverse dansstijlen. De leerlingen voor wie de les geschikt is worden hiervan tijdig op de hoogte gebracht door de docent.

Het dansen met kinderen uit andere landen is een onvergetelijke ervaring. Overal ter wereld organiseert de RAD Summer -en Easterschools. Voor informatie hierover kunt u terecht bij docente Sylvia Refos en kunt u kijken op www.royalacademyofdance.org. en www.idta.co.uk.

Verplichte bijscholing voor onze  docenten
De docenten van de Royal Academy of Dance zijn verplicht jaarlijks bijscholing te volgen. De docent ontvangt CPD punten na het volgen van een cursus. Om een RAD docent te blijven die leerlingen instuurt voor RAD examens, moet de docent jaarlijks een minimum aantal CPD punten behalen. Daardoor weet u dat u een docent heeft die haar vaardigheden en kennis op peil houdt.